LEXUS HOTSPOT

Publicēts: 10.12.2016.

Internets ir kļuvis par mūsu dzīves neatņemamu sastāvdaļu. Mūsdienās aizvien nepieciešamāks ir savienojums, uz kuru var patiesi paļauties, īpaši braukšanas laikā. Lexus Hotspot ir ideāls risinājums neatkarīgi no tā, vai to izmanto svarīgiem biznesa darījumiem, aktivitātēm sociālajos tīklos, saziņai ar draugiem un ģimeni vai vienkārši izklaidei. Uzstādiet Hotspot savā Lexus un vienmēr būsiet tiešsaistē!

Lexus Hotspot ir WiFi maršrutētājs, kas tiek uzstādīts automobiļa cimdu nodalījumā vai viduskonsolē. Pēc sākotnējās iestatīšanas tas ieslēdzas automātiski, kad tiek iedarbināts automobilis.

Lexus Hotspot jebkurā brīdī ļauj izmantot līdz pat piecām WiFi ierīcēm – viedtālruņus, portatīvos datorus un planšetes. Tas nozīmē, ka brauciena laikā pasažieri var straumēt mūziku, izmantot sociālos tīklus, spēlēt spēles vai strādāt neraizējoties par mobilā datu signāla uztveri. Tiklīdz Jūs sāksiet izmantot Lexus Hotspot, Jūs sāksie domāt kā gan varējāt bez tā iztikt pirms tam.

Lexus Hotspot ir pieejams visiem Lexus modeļiem. Cena ar uzstādīšanu un iekļautu PVN: no € 429.

Vai Jūs vēlaties savā automobilī iespēju būt tiešsaistē, spēlēt, skatīt, sūtīt, meklēt? Nāciet uz Lexus Rīga Krasta salonu un iepazīstieties ar Lexus Hotspot tuvāk.