Lexus un L’elegante Pop-Up Picnic 2021

Publicēts: 05.08.2021.

Labas lietas notiek! 2021. gada "L'elegante Pop-Up Picnic" norisinājās 28. jūlijā – skaistajā Siguldas pils parkā. Nenobaidoties no varenajām lietusgāzēm īsi pirms atklāšanas, elegantās piknika vakariņas radīja patiesi gaišas un satraucoši sirsnīgas izjūtas! "L'elegante Pop-Up Picnic" ir kļuvis par krāšņu un gaidītu ikvasaras notikumu. Arī šogad mums kopīgi izdevās uzburt tik trūkstošo brīvības, satikšanās un dzīvesprieka atmosfēru un nosvinēt īstus svētkus. Pikniku apmeklēja vairāk nekā 500 viesu, kuru vidū bija arī daudzas sabiedrībā zināmas personas un jau otro gadu tā oficiālais auto bija Lexus no "Lexus Rīga Krasta" luksusa zīmola autocentra Rīgā, Krasta ielā 3.

„L’elegante Pop–Up Picnic” jeb eleganatais pop-up pikniks ir šarmantas un mazliet ar noslēpumu auru apvītas zib-piknika vakariņas skaistā pilsētvidē. Tās sapulcina draugus, kurus vieno laba gaume, skaistums un mirkļa burvība. Vakars tiek pavadīts svinot un izbaudot prieku, ko sniedz elegantas brīvdabas vakariņas kopā ar seniem un jauniegūtiem draugiem. Šis pasākums piedāvā vērtības, kuras ir svarīgas ikvienam cilvēkam – prieku, komunikāciju, dalīšanos, iespēju iesaistīties un piedalīties skaista notikuma tapšanā.

Tikai neilgi pirms pasākuma dalībnieki saņem vietas adresi, kur jāierodas tērptiem eleganti un baltā, līdzi ņemot galda dekorācijas un galda piederumus, veldzējošus dzērienus un uzkodas, lai kopā radītu un piedzīvotu maģisku notikumu. Slepenā vieta var būt parks, pludmale, mežs, kāda iela vai laukums pilsētā, kurai ikdienā skrienam cauri un pat īsti neieskatāmies tās nosaukumā... Šis pasākums ļauj aizmukt no ikdienas rutīnas un sajusties kā tūristam paša pilsētā. Tas atklāj vietas, kuras ikdienas steigā bieži pat nepamanām.

Šogad svētkus bagātināja brīnišķīgais koncerts Jāņa Stībeļa izpildījumā un skaistā Siguldas vide ar tās īpašo "Latvijas Šveices" atmosfēru. Patiess prieks par kopā būšanas mirkļiem un paldies visiem, kuri bija klāt un veidoja šo gaišo un sirsnīgo vakaru! Īpašs paldies organizētājiem Guntas Skalbergas vadībā un daudzajiem atbalstītājiem! Labi auto – Labā vietā!

Foto – Jānis Vidmants.

Attēli publicēti ar "L'elegante Pop-Up Picnic" piekrišanu.

Pasākuma īpašais viesis – Lexus RX 450h pašuzlādes elektriskais hibrīds. Par modeli uzzini vairāk https://www.lexusrigakrasta.lv/lv/models/rx/rx-450h2019

Aplūkojiet mūsu ikmēneša noliktavas auto piedāvājumu https://www.lexusrigakrasta.lv/lv/stock-cars