ATKLĀJ JAUNO LEXUS LBX

Publicēts: 18.04.2024.

Jaunais Lexus LBX ir kas vairāk nekā parasts auto. Tas sniedz Lexus zīmola ekskluzīvo un prestižo komforta filozofiju tās kompaktākajā formā, nojaucot izmēru robežas. Atklāj jauno Lexus LBX, lai tas ikdienā varētu tev sniegt visu to, ko parasti mēs sagaidām no ievērojami lielākiem luksusa krosoveriem. Zīmola prestižs un leģendārā kvalitāte tagad pieejami kompaktos izmēros, kas nodrošinās ērtu mobilitāti gan pilsētvidē, gan arī tālākos braucienos. Gaidot vasaras ceļojumus – palutini sevi ar jaunu Lexus izmantojot LBX atklāšanas akcijas iespējas!
 
Jaunā Lexus LBX īpašais piedāvājums:
 
 • Cena no 35 600 €
 • Ikmēneša maksājums no 363 €
 • Procentu likme 0,99% + 3 mēnešu EURIBOR
 • Bezmaksas ziemas riteņu komplekts (diski ar riepām)

 

Jaunais pašuzlādes hibrīda luksusa SUV – Lexus LBX

 

Piedāvājums ir spēkā līdz 30.06.2024. Piemērs operatīvajam līzingam (noma). Lexus Līzings piedāvā operatīvā līzinga (nomas) iespēju sadarbībā ar SIA Citadele Leasing. Aprēķins veikts automobilim ar cenu 36 300 €, ieskaitot PVN, pirmo iemaksu 15% (5 445 €), komisijas maksu par līguma noformēšanu 0.83% no auto vērtības (300 €), atlikušo vērtību 41% (14 883 €) pēc 60 mēnešiem un 100 000 km nobraukuma limitu līguma termiņa beigās un procentu likmi 0.99% + 3 mēnešu EURIBOR (3.909%, fiksēts 31.12.2023.), kas kopā sastāda 4.899%. Minētajā piemērā ikmēneša operatīvā līzinga (nomas) maksājums ar līguma termiņu 60 mēneši ir 363 €, ieskaitot PVN. Papildu nosacījums – klientam visā operatīvā līzinga (nomas) līguma darbības laikā jānodrošina automobiļa KASKO apdrošināšana. Piedāvājums spēkā ierobežotam automobiļu skaitam. Attiecas uz visiem Lexus Līzinga nodrošinātājiem. Aprēķins veikts pamatojoties uz Citadele Līzinga piemēru. Aizņemieties atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt finansējumu. Apskatiet finanšu pakalpojumu noteikumus un nosacījumus un, ja nepieciešams, konsultējies ar ekspertu. Līzinga piedāvājums ir indikatīvs. Lai saņemtu konkrētu piedāvājumu, lūdzu, sazinies ar mūsu Lexus pārdošanas konsultantiem.



Par jauno Lexus LBX


LBX nozīmē Lexus Breakthrough Crossover. Tas ir kompakts SUV, kas paplašinās Lexus zīmola pievilcību jaunā tirgus segmentā. Tas ietver mūsdienīgas dizaina un tehnoloģiju idejas, vienlaikus saglabājot Lexus raksturīgās īpašības – augstākās klases kvalitāti un Omotenashi viesmīlības filozofiju. LBX ir pirmais Lexus modelis, kas būvēts uz mazo automobiļu globālās platformas GA-B. Tā ir fundamentāli pielāgota Lexus prasībām, sniedzot tam tādas priekšrocības kā zems smaguma centrs, plata šķērsbāze, īsas pārkares un īpaši stingra virsbūve, kas kopumā nodrošina izcilas auto vadāmības īpašības, un palīdz nodrošināt Lexus Driving Signature līdz šim mazākajā modelī. 


LBX SUV autentiskumu nodrošina Lexus E-Four pilnpiedziņas opcija, kas tiek īstenota ar papildu elektromotoru uz aizmugurējās ass. Uzsākot kustību, braucot pagriezienos un pa virsmām ar zemu saķeri, sistēma automātiski novirza piedziņas spēku uz aizmugurējiem riteņiem, palīdzot saglabāt automobiļa stabilitāti un vadītāja pārliecību. Visi jaunie Lexus LBX izmanto piektās paaudzes pašuzlādes hibrīda tehnoloģiju, kas nodrošina jaudīgu veiktspēju un iespējami zemāko degvielas patēriņu, it īpaši – tieši pilsētas satiksmē. 


Vadītāja kabīnē interpretēta Lexus Tazuna koncepcija, kas pirmo reizi tika prezentēta vidēja izmēra SUV modelī NX. Galvenās vadības ierīces un informācijas avoti ir izvietoti tieši ap vadītāju, lai to izmantošanai būtu nepieciešamas tikai minimālas roku vai acu kustības. Tas nenovērš uzmanību un palīdz vadītājam koncentrēties uz braukšanu. Stūres rata novietojums un leņķis ir precīzi aprēķināts, lai autovadītājam sniegtu patīkamu kontroles sajūtu. Tazuna koncepcija ir papildināta ar jaunu, pilnībā digitālu 12,3 collu instrumentu displeju, kas šobrīd ir jaunums visā modeļu līnijā. Mērierīču un datu izkārtojums mainās atkarībā no izvēlētā braukšanas režīma, un tos var pielāgot atbilstoši individuālajām vēlmēm. Pēc izvēles ir pieejams arī head-up displejs. Lexus LBX pieejams gan priekšējās piedziņas (FWD), gan pilnpiedziņas (AWD) izpildījumā.


LBX FWD modeļa sadaļa – https://www.lexusrigakrasta.lv/lv/models/LBX/lexus-lbx
Vidējais degvielas patēriņš 4,5 – 4,6 l/100 km, CO2 izmeši 103 – 104 g/km.


LBX AWD modeļa sadaļa – https://www.lexusrigakrasta.lv/lv/models/LBX/lexus-lbx-awd
Vidējais degvielas patēriņš 4,8 l/100 km, CO2 izmeši 109 – 110 g/km.


Dati attiecas uz kombinēto ciklu un norādīti saskaņā ar WLTP protokolu.


PIESAKIETIES TESTA BRAUCIENAM!