Finansējums

Aizvien vairāk privātpersonu un uzņēmumu jauna auto iegādei vēlas izmantot līzinga finansējumu. Jaunu vai mazlietotu automašīnu var iegādāties izmantojot finansu vai operatīvo līzingu, kā arī ņemot kredītu bankā.

Finansu līzinga gadījumā Jūs maksājiet pirmo iemaksu un līzinga laikā sedzat mašīnas atlikušo vērtību un līzinga procentus. Līzinga periodam beidzoties, auto pāriet Jūsu īpašumā.

Operatīvais līzings salīdzināms ar ilgtermiņa nomu. Jūs maksājiet pirmo iemaksu, kas parasti ir mazāka nekā finansu līzinga gadījumā. Tālākajā perioda gaitā Jūs sedziet starpību starp mašīnas nenomaksāto vērtību un tās atlikuma vērtību, kāda tai būs pēc līzinga perioda beigām. Lielākoties tie ir 30 – 40 % no jauna auto vērtības. Beidzoties operatīvā līzinga periodam, mašīna tiek nodota atpakaļ līzinga kompānijai. Jums nav jārūpējas par lietotā auto pārdošanu un varat atkal iegādāties jaunu. Operatīvais līzings sniedz iespēju lietot dārgāku modeļu auto vai arī vienlaikus vairākas automašīnas, vai arī uzņēmumiem uzturēt relatīvi jaunāku autoparku.

Vairums līzinga kompāniju piedāvā arī Pilna servisa operatīvo līzingu – ikmēneša maksājumā tiek iekļauti pilnībā visi izdevumi, kas saistās ar mašīnas ekspluatāciju: apdrošināšana, tehniskā apkope, signalizācija, marķēšana u.t.t. Līzinga kompānija arī pati rūpējas par šo servisu nodrošināšanu.

Klientu ērtībām „Amserv Motors” salonā var uz vietas noformēt visa veida līzingu. „Amserv Motors” sadarbojas ar visām lielākajām līzinga kompānijām Latvijā. Iegādājoties auto, Jums atliek saņemt konsultāciju un izvēlēties Jums izdevīgāko līzinga piedāvājumu. Piedāvājam arī savu finansējumu (auto pārdošana uz nomaksu) - projekta AMSERV BANKA ietvaros.