Lexus serviss

Jūs varat būt lepni, ka Lexus zīmola automašīnas ir vienas no kvalitatīvākajām un izturīgākajām pasaulē. Šo faktu apliecina gan Vācijas ADAC atskaites, gan Lielbritānijā ik gadus veiktie „J.D.Power Associates” pētījumi par autobraucēju apmierinātību ar viņu izvēlētajiem spēkratiem, gan citi izpētes dati. Taču ikvienai automašīnai nepieciešama regulāra tehniskā apkope, sezonas riepu maiņa un citas tehniskas procedūras.

Mūsu Lexus serviss iekārtots atbilstoši Lexus augsto standartu prasībām. Lexus automašīnu servisam ir atsevišķa pieņemšanas nodaļa, kas nodrošina operatīvu Jūsu auto nokļūšanu meistaru rokās.

Gan servisa telpa, gan tehniskais aprīkojums ir analogs tam, kā Lexus automašīnas apkalpo visā pasaulē. Pats svarīgākais – mūsu autoservisa darbinieki ir profesionāļi ar nopietnu pieredzi un regulāri papildina zināšanas darbam tieši ar Lexus. Tiek apmeklēti īpaši treniņi darbam ar Lexus mašīnām gan Latvijā, gan Eiropā. Pirms katra jauna Lexus modeļa tirdzniecības uzsākšanas visa servisa komanda iziet speciālu apmācību darbam ar konkrēto modeli.

Servisā darbojas „Ātrais Lexus apkalpošanas stends”, kur veic nelielus tehniskus pakalpojumus, kas ilgst ne vairāk kā stundu. Piemēram, eļļas, auto šķidrumu un filtru maiņa, piedziņas siksnu maiņa, bremžu sistēmas diagnostika un citi. Kamēr Jūsu auto tiks aprūpēts, bez bažām varēsiet turpināt iesāktos darbus vai nedaudz atpūsties mūsu salona atpūtas telpā vai kafejnīcā.

Ja tehniskajiem darbiem nepieciešams ilgāks laiks, tam paredzēta atsevišķa Lexus servisa nodaļa.

Tāpat kā visā Eiropas Savienībā, Lexus arī Latvijā piedāvā „Lexus Euro Assistance 24” – tas nozīmē, ka ikvienam Lexus markas automašīnas īpašniekam tehnisku problēmu gadījumā ir pieejama bezmaksas palīdzība 24 stundas diennaktī.

Jūs un Jūsu Lexus automašīnu apkalpos Rīgā, Krasta ielā 3.

Darba dienās no 9:00 līdz 18:00
Sestdienās, svētdienās un svētku dienās – slēgts

Lexus serviss:
67 358 006
lexusserviss@lexusrigakrasta.lv