LEXUS RELAX

LEXUS RELAX – GARANTIJA LĪDZ 10 GADIEM

Lexus piedāvā līdz 10 gadu Lexus Relax garantiju visiem jauniem un lietotiem modeļiem. Tas ir visspēcīgākais pierādījums tam, ka mūsu automobiļu kvalitāte, uzticamība un izturība saglabāsies visaugstākajā līmenī pat pēc gadiem ilgas lietošanas.

Lexus Relax garantija tiek aktivizēta pēc katras regulārās apkopes, līdz Lexus automobilis sasniedz 10 gadu vecumu vai 185 000 km nobraukumu. Lexus Relax – tas ir pilnīgs sirdsmiers

  • Pirmā 10 gadu garantija visiem jaunajiem un lietotajiem Lexus automobiļiem;
  • Lexus Relax garantijas programma tiek aktivizēta pēc apkopes veikšanas un ilgst 12 mēnešus vai līdz 15 000 km nobraukumam atkarībā no tā, kas tiek sasniegts pirmais (saskaņā ar noteikumiem);
  • Lexus Relax garantija saglabā automobiļa augsto tirgus vērtību;
  • Ar Lexus Relax saistītie apkopes un garantijas darbi tiek veikti Lexus pārstāvniecībā, izmantojot oriģinālās rezerves daļas, un tos veic sertificēti tehniķi saskaņā ar augstākajiem ražotāja standartiem;
  • Lexus Relax garantija attiecas arī uz automobiļiem, kas ievesti no ārzemēm (saskaņā ar noteikumiem);
  • Lexus Relax garantija ir piemērojama pat tad, ja pēdējās apkopes laiks nav reģistrēts.

Lexus Relax saglabās Lexus automobili vislabākajā stāvoklī vēl gadiem ilgi.

Garantija līdz 10 gadiem vai 185 000 km nobraukumam

Lexus Relax garantija tiek aktivizēta pēc regulārās apkopes veikšanas; tā stājas spēkā pēc ražotāja garantijas termiņa beigām un ir derīga līdz nākamajai plānotajai apkopei – parasti pēc 12 mēnešiem vai 15 000 km, atkarībā no tā, kas tiek sasniegts pirmais. Tā tiek pagarināta pēc katras nākamās apkopes. Plašāku informāciju var saņemt Lexus pārstāvniecībā, un automobiļa apkopes intervāli ir norādīti lietotāja rokasgrāmatā.

Sīkāku informāciju un detalizētus Lexus Relax garantijas noteikumus atradīsi šeit.

BIEŽĀK UZDOTIE JAUTĀJUMI

Vai ražotāja garantija un Lexus Relax garantija ir viens un tas pats?

Nē, tā nav. Lexus piedāvā 3 gadu (vai 100 000 km) ražotāja garantiju un gadu nodrošina 24/7 palīdzību uz ceļa katram jaunajam automobilim. Lexus Relax nodrošina 1 gada / 15 000 km segumu, pamatojoties uz noteikumiem, ko atradīsi Lexus Relax garantijas noteikumu bukletā.

Taču Lexus Relax garantija ir papildu garantija visiem Lexus automobiļiem, kas tiek aktivizēta pēc pilnvarotā Lexus remontdarbnīcā veiktas regulārās apkopes, pat pēc 3 gadu ražotāja garantijas beigām vai kad automobiļa nobraukums pārsniedz 100 000 km.

Kā tiek aktivizēta Lexus Relax garantija?

Ja Lexus automobilis atbilst visiem Lexus Relax garantijas noteikumu bukletā aprakstītajiem nosacījumiem, Lexus Relax garantija tiks aktivizēta automātiski pēc tam, kad pilnvarotā Lexus remontdarbnīcā tiks veikta regulārā apkope.

Uz ko attiecas Lexus Relax garantija?

Lexus Relax garantija dažos aspektos nedaudz atšķiras no Lexus ražotāja garantijas. Pilnu noteikumu un nosacījumu tekstu atradīsi šeit.

Es tikko iegādājos lietotu Lexus ar ražotāja garantiju. Vai tā tiks aizstāta ar Lexus Relax garantiju un, ja jā, tad kad?

Lexus Relax garantija automobilim tiks piemērota tikai tad, kad būs beigusies 3 gadu/100 000 km ražotāja garantija un automobilim būs veikta regulārā apkope pilnvarotā Lexus remontdarbnīcā.

Nesen Lexus pārstāvniecībā iegādājos Lexus apstiprinātu lietotu automobili. Kad stāsies spēkā Lexus Relax garantija?

Apstiprinātiem lietotiem automobiļiem iegādes brīdī tiek piešķirta 24 mēnešu garantija. Lexus Relax garantija stājas spēkā, tiklīdz ir beidzies iepriekšējais garantijas termiņš, ja ir veikta regulārā apkope pilnvarotā Lexus remontdarbnīcā.

Esmu iegādājies papildu Lexus Extracare garantiju. Vai es varu to apmainīt pret Lexus Relax garantiju?

Nē. Lexus Extracare polisi nevar aizstāt ar Lexus Relax garantiju. Esošā garantija ir spēkā līdz līguma perioda beigām un tiek automātiski aizstāta ar Lexus Relax garantiju uzreiz pēc Lexus Extracare termiņa beigām, ja automobilim ir veikta regulārā apkope pilnvarotā Lexus remontdarbnīcā un ar nosacījumu, ka Lexus automobilis joprojām kvalificējas garantijai.

Vai es varu iegādāties Lexus Relax garantiju savam automobilim?

Nē. Lexus Relax garantija tiek aktivizēta automātiski pēc regulārās apkopes, kas veikta pilnvarotā Lexus remontdarbnīcā, ja Lexus automobilis atbilst pilnajos noteikumos ietvertajiem nosacījumiem un kritērijiem, ko atradīsi šeit.

Vai Lexus Relax ir pieejama klientiem ar uzņēmuma autoparku vai LCV komerctransportu?

Jā, Lexus Relax ir pieejama visiem Lexus modeļiem, kas ražoti Eiropas tirgum.

Vai vilces akumulatora pārbaude ir nepieciešama, lai pagarinātu Lexus hibrīda vilces akumulatora garantiju, vai arī uz to attiecas Lexus Relax?

Kad tiek aktivizēts Lexus Relax garantijas līgums, tas nesedz hibrīda vilces akumulatora garantiju. Vilces akumulatora garantijas segumu var iegūt/pagarināt, veicot papildu hibrīda pārbaudi.

Vai es saņemšu paziņojumu, kad manam automobilim tiks piešķirta Lexus Relax garantija?

Nē. Lexus Relax garantija tiek aktivizēta automātiski pēc katras regulārās apkopes, kas veikta pilnvarotā Lexus remontdarbnīcā, ja Lexus automobilis atbilst pilnajos noteikumos ietvertajiem nosacījumiem un kritērijiem, ko atradīsi šeit.

Vai Lexus Relax garantija būs spēkā, pārceļoties uz citu pilsētu vai valsti?

Lielākoties jā, bet ir daži izņēmumi. Informāciju par Lexus Relax garantijas derīguma termiņu ārvalstīs atradīsi noteikumos, kas pieejami šeit.

Pieņemsim, ka manam automobilim apkopes veikšanas dienā ir deviņi gadi un 364 dienas. Vai jaunais Lexus Relax garantijas periods tiek aktivizēts nākamajā dienā vai arī tas beigsies?

Garantija tiek aktivizēta katru reizi, kad automobilim, kas kvalificējas Lexus Relax segumam, tiek veikta apkope pilnvarotā Lexus remontdarbnīcā. Šādā gadījumā automobilim tiks piešķirta jauna Lexus Relax garantija, kas būs derīga 1 gadu vai līdz 15 000 km nobraukumam pēc apkopes datuma.

Ja es pārdodu savu automobili, vai Lexus Relax garantija tiks nodota nākamajam īpašniekam?

Pilnīgi noteikti. Pārdodot automobili, visas Lexus Relax garantijas priekšrocības saņems arī jaunais īpašnieks, nogādājot automobili pilnvarotā Lexus servisā apkopes darbu veikšanai.

Jauniem un apstiprinātiem lietotiem Lexus automobiļiem ir pieejams palīdzības uz ceļa pakalpojums. Vai to ietver arī Lexus Relax garantija?

Nē. Palīdzības uz ceļa pakalpojums nav iekļauts Lexus Relax garantijā.

Vai ir citas priekšrocības, ko klienti iegūst, veicot apkopi pie Lexus?

Jā. Papildus Lexus Relax garantijai Lexus pārstāvniecības piedāvā dažādas priekšrocības tev un tavam automobilim.

Apkopi veic kvalificēti Lexus tehniķi, izmantojot oriģinālās Lexus rezerves daļas atbilstoši augstākajām rūpnīcas prasībām. Tas nodrošina ilgstošu automobiļa uzticamību, komfortu un sirdsmieru – visu, kas tev jau patīk savā Lexus.

Lexus servisa centri ir aprīkoti arī ar ražotāja apstiprinātu apkopes aprīkojumu, un tehniķi tiek pastāvīgi apmācīti par mūsu jaunākajām tehnoloģijām, elektrificētās piedziņas veidiem, vadītāja palīgsistēmām un drošības sistēmām. Visbeidzot, cenas mūsu servisa centros vienmēr ir pārskatāmas un pieņemamas, tāpēc tev nebūs nekādu pārsteigumu.