Lexus svin vasaru ar L’elegante Pop-Up Picnic 2022

Publicēts: 06.08.2022.

Dzīve ir skaista un to vajag svinēt! 2022. gada "L'elegante Pop-Up Picnic" norisinājās 28. jūlijā – Rīgā, Grīziņkalnā. Arī šogad mēs nenobaidījāmies no varenajām lietusgāžu prognozēm un lietus mākoņi nobaidījās no mums! Vasara, Rīga, zaļie koki un tik daudz skaistu un gaišu cilvēku! "L'elegante Pop-Up Picnic" patiesi ir kļuvis par krāšņu un gaidītu ikvasaras notikumu. Arī šogad mums kopīgi izdevās uzburt vēl joprojām tik trūkstošo brīvības, satikšanās un dzīvesprieka atmosfēru un nosvinēt jaukus svētkus. Pikniku apmeklēja vairāk nekā 800 viesu, kuru vidū bija arī daudzas sabiedrībā zināmas personas un jau trešo gadu tā oficiālais auto bija Lexus no "Lexus Rīga Krasta" luksusa zīmola autocentra Rīgā, Krasta ielā 3. 

„L’elegante Pop–Up Picnic” jeb Eleganatais pop-up pikniks ir stilīgas, jutekliskas un mazliet ar noslēpumu auru apvītas zib-akcijas koncepta vakariņas īpašā vidē. Šāda tradīcija pastāv daudzās pasaules pilsētās un tās ideja ir dzīves un mirkļa burvības novērtēšana. Vakars tiek pavadīts svinot un izbaudot prieku, ko sniedz elegants brīvdabas pasākums kopā gan ar seniem, gan jauniegūtiem draugiem. "L'elegante Pop-Up Picnic" piedāvā vērtības, kuras ir svarīgas ikvienam no mums – prieku, komunikāciju, dalīšanos, iespēju iesaistīties un piedalīties krāšņa notikuma veidošanā gan ar savu klātbūtni, gan rūpēm par īpašu apģērbu, gardu maltīti un sajūtām piemērotām rotām.

Tikai neilgi pirms pasākuma dalībnieki saņem vietas adresi, kur jāierodas tērptiem eleganti un baltā, līdzi ņemot galda dekorācijas un galda piederumus, veldzējošus dzērienus un uzkodas, lai kopā radītu un piedzīvotu maģisku notikumu. Slepenā vieta var būt parks, pludmale, mežs, kāda iela vai laukums pilsētā, kurai ikdienā skrienam cauri un pat īsti neieskatāmies tās nosaukumā... Šis pasākums ļauj aizbēgt no ikdienas rutīnas un sajusties kā tūristam paša pilsētā. Tas atklāj vietas, kuras ikdienas steigā bieži pat nepamanām. Šogad tas norisinājās vienā no Rīgas kalniem – Grīziņkalnā, kas kungiem un dāmām labākajos gados pazīstams arī kā "Vārnu ielas republika". Pretstatu vienība un cīņa ir visa pamatā – agrākā pilsētas nomale ar senām industrializācijas tradīcijām uzņēma hedoniski greznus svētkus luksusa auto sabiedrībā. Neskatoties uz daudzajiem globālajiem sarežģījumiem mēs tomēr patlaban dzīvojam pasaules vienā no bagātākajām un attīstītākajām daļām un tas ir vēl viens iemesls svinēšanai.   

Patiess prieks par kopā būšanas mirkļiem un paldies visiem, kuri bija klāt un veidoja šo skaisto un ļoti sirsnīgo vakaru! Īpašs paldies organizētājiem Guntas Skalbergas vadībā un daudzajiem atbalstītājiem! Labi auto – Labā vietā!

Foto – Jānis Vidmants.

Pasākuma īpašais viesis – Lexus NX 450h+ Plug-In pieslēdzamais hibrīds. Par modeli uzzini vairāk https://www.lexusrigakrasta.lv/lv/models/nx/450h-plus

Aplūkojiet mūsu ikmēneša noliktavas auto piedāvājumu https://www.lexusrigakrasta.lv/lv/stock-cars