Lexus un šarmantais L’elegante Pop-Up Picnic 2023

Publicēts: 21.07.2023.

Baltijas jūras krastos vasaras ir īsas un jāizmanto katra iespēja, lai izbaudītu tos jutekliskos mirkļus, ko spēj sniegt šis skaistais laiks. 2023. gada "L'elegante Pop-Up Picnic" norisinājās 19. jūlijā – gleznainā vietā Rīgā, Ķīšezera krastā. Šogad pasākuma ieplānotā diena sakrita ar laiku, kad ilgstošo karsto un sauso laiku sāk nomainīt vējains, vēsāks un jau vasaras pašā vidū pat nedaudz rudenīgs laiks, bet līdzīgi kā iepriekšējos gados – lietus mākoņi bija laipni un pasākuma noskaņai netraucēja. "L'elegante Pop-Up Picnic" viennozīmīgi ir kļuvis par tradicionālu, krāšņu un gaidītu ikvasaras notikumu. Prieks, ka mums kopīgi izdevās uzburt fantastisko brīvības, satikšanās un dzīvesprieka atmosfēru un nosvinēt jaukus svētkus. Pikniku šogad apmeklēja jau vairāk nekā 1000 viesu, kuru vidū bija arī daudzas sabiedrībā zināmas personas un jau ceturto gadu tā oficiālais auto bija Lexus no "Lexus Rīga Krasta" luksusa zīmola autocentra Rīgā, Krasta ielā 3. 

„L’elegante Pop–Up Picnic” jeb Eleganatais pop-up pikniks, kas šogad norisinājās jau devīto reizi, ir stilīgas un mazliet ar noslēpumu auru apvītas zib-akcijas koncepta vakariņas īpašā vidē ar organizatoru un atbalstītāju diskrētām papildu izklaides aktivitātēm. Šāda tradīcija pastāv daudzās pasaules pilsētās un tās ideja ir dzīves un mirkļa burvības novērtēšana. Vakars tiek pavadīts svinot un izbaudot prieku, ko sniedz elegants brīvdabas pasākums kopā gan ar seniem, gan jauniegūtiem draugiem. "L'elegante Pop-Up Picnic" piedāvā vērtības, kuras ir svarīgas ikvienam no mums – prieku, komunikāciju, dalīšanos, iespēju iesaistīties un piedalīties krāšņa notikuma veidošanā gan ar savu klātbūtni, gan rūpēm par īpašu apģērbu, gardu maltīti un sajūtām piemērotām rotām.

Tikai neilgi pirms pasākuma dalībnieki saņem vietas adresi, kur jāierodas tērptiem eleganti un baltā, līdzi ņemot galda dekorācijas un galda piederumus, veldzējošus dzērienus un uzkodas, lai kopā radītu un piedzīvotu maģisku notikumu. Slepenā vieta var būt parks, pludmale, mežs, kāda iela vai laukums pilsētā, kurai ikdienā skrienam cauri un pat īsti neieskatāmies tās nosaukumā. „L’elegante Pop–Up Picnic” ļauj aizbēgt no ikdienas rutīnas un sajusties kā viesim paša pilsētā. Tas atklāj vietas, kuras ikdienas steigā bieži pat nepamanām. Zaļie reljefie pakalni, Ķīšezera ūdens mirdzums saulrieta krāsās, burvīgās ziemeļu vasaras nakts debesis, gaismu spēle un prieks par pozitīvo emociju milzīgo spēku! 
   
Sirsnīgs paldies par kopā būšanas mirkļiem visiem, kuri bija klāt un veidoja šo skaisto un iespaidiem bagāto vakaru! Īpašs paldies organizētājiem Guntas Skalbergas vadībā un daudzajiem atbalstītājiem! Labi auto – Labā vietā!

Foto – Jānis Vidmants.

Pasākuma īpašais viesis – klasiski elegantais sedans Lexus ES 300h ar pašuzlādes hibrīddzinēju. Par modeli uzzini vairāk https://www.lexusrigakrasta.lv/lv/models/ES/es-300h

Aplūkojiet mūsu ikmēneša noliktavas auto piedāvājumu https://www.lexusrigakrasta.lv/lv/stock-cars